KARCZMA

KARCZMA

Kuchnia dla najbardziej wymagających

KARCZMA

Kuchnia dla najbardziej wymagających

KARCZMA SIELSKO ANIELSKO

KARPACKA KUCHNIA W NOWOCZESNYM STYLU

Karczma „Sielsko Anielsko” to urządzone ze smakiem i dbałością o każdy szczegół miejsce stworzone z marzeń i pasji do gotowania.

Karczma „Sielsko Anielsko” to urządzone ze smakiem i dbałością o każdy szczegół miejsce stworzone z marzeń i pasji do gotowania.

TYLKO NATURALNE PRODUKTY

Sezonowe menu oparte jest na pieczołowicie dobranych, świeżych i naturalnych produktach od lokalnych dostawców, dzięki czemu nasze dania nie tylko smakują niepowtarzalnie i wyjątkowo, ale również pięknie wyglądają. Posiadamy własną hodowlę bydła typu Angus z której to sezonujemy mięso na steki.

TYLKO NATURALNE PRODUKTY

Sezonowe menu oparte jest na pieczołowicie dobranych, świeżych i naturalnych produktach od lokalnych dostawców, dzięki czemu nasze dania nie tylko smakują niepowtarzalnie i wyjątkowo, ale również pięknie wyglądają. Posiadamy własną hodowlę bydła typu Angus z której to sezonujemy mięso na steki.

KUCHNIA KARPAT

Oryginalność kuchni opiera się na doświadczeniu, innowacyjności w tworzeniu potraw, ciekawym mariażu składników i wpływie tradycyjnej kuchni karpackiej. Jest łączeniem przeszłości z niebanalną nowoczesnością, ciągłym poszukiwaniem nowych kompozycji smakowych, swoistą podróżą w nieznane.

KUCHNIA KARPAT

Oryginalność kuchni opiera się na doświadczeniu, innowacyjności w tworzeniu potraw, ciekawym mariażu składników i wpływie tradycyjnej kuchni karpackiej. Jest łączeniem przeszłości z niebanalną nowoczesnością, ciągłym poszukiwaniem nowych kompozycji smakowych, swoistą podróżą w nieznane.

BOGATA KARTA TRUNKÓW

Posiadamy niezwykle bogatą kartę trunków począwszy od win regionalnych i europejskich wybieranych przez najlepszych polskich sommelierów poprzez tradycyjnie wytworzone lokalne nalewki oraz piwa.

BOGATA KARTA TRUNKÓW

Posiadamy niezwykle bogatą kartę trunków począwszy od win regionalnych i europejskich wybieranych przez najlepszych polskich sommelierów poprzez tradycyjnie wytworzone lokalne nalewki oraz piwa.

WYŚMIENITA KUCHNIA

DLA NAJBARDZIEJ WYMAGAJĄCYCH